B’COVER Building Insurance – Vacature Diensthoofd Verzekeringen

B’COVER zoekt Diensthoofd Verzekeringen

B’COVER Building Insurance is op zoek naar een (ervaren) Diensthoofd Verzekeringen. Ben jij klaar om de dagelijkse werkzaamheden op te volgen, te organiseren en bij te sturen waar nodig? Dan leren we je graag beter kennen!

Op jou kunnen we bouwen

Jij bent een echte people manager, iemand die naar zijn/haar medewerkers luistert en hen mee op kruissnelheid brengt. Dankzij jou kunnen zij zichzelf verder ontwikkelen. Daarnaast ben je het algemene aanspreekpunt voor projecten en taken die toegewezen worden aan het administratieve team. Je bewaart het overzicht en helpt waar nodig.

Een relevante werkervaring van minstens 3 jaar zorgt dat je klaargestoomd bent voor deze functie op masterniveau. Leiding geven? Dat doe je alsof je nooit iets anders gedaan hebt. Het allerbelangrijkste is dat je ambitieus en gedreven bent, een neus voor verzekeringen hebt en klaar bent voor een nieuwe uitdagingen, samen met het hele team.

Buiten de platgetreden paden

We zijn een onafhankelijke masterbroker gespecialiseerd in het verzekeren van alle risico’s die eigen zijn aan kantoor- en appartementsgebouwen. We werken samen met meer dan 500 gespecialiseerde verzekeringstussenpersonen in Vlaanderen (en Brussel) voor de verdeling van onze verzekeringsproducten. Verwacht alvast geen mainstream kantoor maar wel een gedreven nichespeler, dé marktreferentie voor het verzekeren van appartementsgebouwen.

Samen groeien

Onze groeiambitie is ondertussen niet te stuiten, wat ook voor je loopbaan heel wat interessante groeipaden kan opleveren. Je komt terecht in een team van professionals die elkaar continu versterken. Met tal van bijscholingen en workshops blijf je bij de pinken.

Compleet loonpakket

Voor wat hoort wat, natuurlijk. Naast een plek in ons topteam en een gevarieerde job mag je rekenen op een aantrekkelijk en compleet loonpakket.

‘Hé, dat lijkt iets voor mij’

Stuur je cv + sollicitatiebrief door naar kais@anneliesenco.be.  Wij bekijken jouw sollicitatie met plezier. (Discretie verzekerd)

Deel dit bericht via