B’COVER Building Insurance – Vacature

B’COVER zoekt Accountmanager Verzekeringen

B’COVER Building Insurance is op zoek naar een (ervaren) Accountmanager. Val je niet binnen de haakjes? Geen zorgen, we voorzien een degelijke opleiding om de materie en verzekeringsproducten grondig onder de knie te krijgen. Het belangrijkste is dat je ambitieus en gedreven bent, een neus voor verzekeringen hebt en klaar bent om je vast te bijten in een nieuwe uitdaging.

Buiten de platgetreden paden

We zijn een onafhankelijke masterbroker gespecialiseerd in het verzekeren van alle risico’s die eigen zijn aan kantoor- en appartementsgebouwen. We werken samen met meer dan 500 gespecialiseerde verzekeringstussenpersonen in Vlaanderen (en Brussel) voor de verdeling van onze verzekeringsproducten. Verwacht alvast geen mainstream kantoor maar wel een gedreven nichespeler, dé marktreferentie voor het verzekeren van appartementsgebouwen.

Samen groeien

Onze groeiambitie is ondertussen niet te stuiten, wat ook voor je loopbaan heel wat interessante groeipaden kan opleveren. Je komt terecht in een team van professionals die elkaar continu versterken. Met tal van bijscholingen en workshops blijf je bij de pinken.

Compleet loonpakket

Voor wat hoort wat, natuurlijk. Naast een plek in ons topteam en een gevarieerde job mag je rekenen op een aantrekkelijk en compleet loonpakket.

‘Hé, dat lijkt iets voor mij’

Stuur je cv + sollicitatiebrief door naar Annemie.Bamps@bcover.be en wij bekijken jouw sollicitatie met plezier. (Discretie verzekerd)

Deel dit bericht via