B'COVER Home

de brandverzekering
met een plus

De polis B'cover Home biedt u als eigenaar of huurder van een appartement, gelegen in een gebouw dat verzekerd is bij B'cover, een brandverzekering B'cover Property met de meest uitgebreide waarborgen van de markt.

 

 

B'Property

brandverzekering

De meest complete brandpolis op de markt

De brandverzekering B'cover Property is dé oplossing voor het verzekeren van:
  • verfraaiingen in uw handelszaak of kantoor (als mede-eigenaar zijn uw verfraaiingen onbeperkt meeverzekerd in de blokpolis*!)
  • de inhoud van uw handelszaak of kantoor
  • uw huurdersaansprakelijkheid (indien u huurder bent)
*indien het verzekerd kapitaal van het gebouw waar het kantoor- of handelspand deel van uitmaakt, bepaald werd op basis van een taxatie.
 

Uw voordelen:


Aantrekkelijk
tarief

U geniet van een zeer aantrekkelijke premievoet. Bovendien krijgt u belangrijke kortingen voor uw tarief diefstal indien u extra beveiligingsmaatregelen genomen heeft.

Nooit geziene
ruime waarborgen

De verzekering B'cover Property combineert de ruimste waarborgen uit de algemene voorwaarden ‘Genibizz Brand Handel‘ en de voorwaarden ‘Alle risico’s behalve’ met de op maat uitgewerkte ‘Bijzondere voorwaarden B'cover’.

Snelle
schaderegelingen

Door alles onder te brengen bij de syndicus die uw gebouw beheert, bij één verzekeraar en bij één verzekeringstussenpersoon is er bij schade ook slechts één dossier, één expert … Hierdoor is een uiterst snelle en performante schaderegeling gegarandeerd.