Image

Gegroeid uit ervaring

Een jarenlange ervaring met verzekeringen in de vastgoedsector wees uit dat de nood groot was aan een gespecialiseerd verzekeringspakket voor eigenaars en beheerders van appartementsgebouwen.

Een totaaloplossing dus, met de ruimste waarborgen, tegen een aantrekkelijke prijs en met een zo eenvoudig mogelijk beheer.

Contacteer B'COVER


Meer dan 3500 gebouwen in portefeuille

Om aan die specifieke nood tegemoet te komen, richtten Willy en Annemie Bamps in 2008 B'COVER op. De nauwe samenwerking met enkele gereputeerde verzekeraars, leidde tot een unieke, performante totaaloplossing. Al gauw werd B'COVER dé specialist voor het verzekeren van appartements- en kantoorgebouwen. 10 jaar later heeft B'COVER meer dan 3500 gebouwen in portefeuille.


Een duidelijke missie

Totale zekerheid bieden aan alle betrokken partijen in kantoor- en appartementsgebouwen, dat is de missie van B'COVER. Daarbij streven we naar een win-winsituatie voor iedereen: de syndicus, de mede-eigenaars en de vereniging van mede-eigenaars.


Maak kennis met onze gespecialiseerde verzekeringsoplossingen:

Elk risico waar onze doelgroep mee geconfronteerd kan worden, beschermen we optimaal met één globaal verzekeringspakket op maat.