Image

Image

Gegroeid uit ervaring

Een jarenlange ervaring met verzekeringen in de vastgoedsector wees uit dat de nood groot was aan een gespecialiseerd verzekeringspakket voor eigenaars en beheerders van appartementsgebouwen.

Een totaaloplossing dus, met ruime waarborgen en een zo eenvoudig mogelijk beheer.


Meer dan 4.000 gebouwen in portefeuille

B’Cover NV werd in 2008 opgericht door Willy en Annemie Bamps om tegemoet te komen aan de specifieke noden van eigenaars en beheerders van kantoor- en appartementsgebouwen.

In samenwerking met vier verzekeringsondernemingen ontwikkelden zij verzekeringspakketten gericht op deze nichemarkt.

Hierbij streven zij naar een win-winsituatie voor alle betrokken partijen: de syndicus, de mede-eigenaars en de vereniging van mede-eigenaars.

B’Cover by Baloise heeft door de overname van het handelsfonds van verzekeringsmakelaar B’Cover NV uit Genk op 1 april 2022 het beheer van alle via B’Cover NV afgesloten verzekeringspakketten integraal overgenomen.

B’Cover by Baloise nv streeft ernaar deze gespecialiseerde verzekeringsoplossingen verder optimaal te beheren en af te stemmen op de noden van de doelgroep.

 

Een duidelijke missie

Totale zekerheid bieden aan alle betrokken partijen in kantoor- en appartementsgebouwen, dat is de missie van B'COVER. Daarbij streven we naar een win-winsituatie voor iedereen: de syndicus, de mede-eigenaars en de vereniging van mede-eigenaars.

 

Maak kennis met onze gespecialiseerde verzekeringsoplossingen:

De risico's waarmee onze doelgroep geconfronteerd kan worden, beschermen we optimaal met een globaal verzekeringspakket op maat.