Image

Mede-eigenaar

Zekerheid
op maat van de mede-eigenaar

Als mede-eigenaar wilt u uw investering optimaal beschermen.
Een goede verzekering is daarom een absolute must.


B'COVER
voor de mede-eigenaar

Voor schade aan het gebouw kan u terugvallen op uw blokpolis. Maar voor schade aan uw inboedel moet u een individuele verzekering afsluiten.

Vraag via B'COVER Home uw tarief aan voor de verzekering van uw verfraaiingen of inhoud van uw appartement. Indien u een handelszaak uitbaat, kan u een tarief aanvragen via B'COVER Business.

 
 

Vrijstelling vervalt

Door deze individuele verzekering bij dezelfde verzekeraar als die van de blokpolis af te sluiten, bent u zeker van een snelle schaderegeling. Bovendien vervalt de vrijstelling als uw schade samenvalt met schade aan het gebouw. Bijvoorbeeld: een breuk in een waterleiding beschadigt uw inboedel.

Zonder risico's verbouwen

Hebt u plannen voor renovatie- of inrichtingswerken? De verzekering B'COVER Construct biedt u dan gemoedsrust. Eventuele schade veroorzaakt door die werken is in principe niet verzekerd via de blokpolis of uw individuele brandpolis. B'COVER Construct is dan de ideale oplossing.
 
Image

Vraag meteen een tarief aan!

B'COVER is als onafhankelijke master broker gespecialiseerd in het verzekeren van kantoor- en appartementsgebouwen in mede-eigendom. Voor de verdeling van onze verzekeringspolissen werken wij uitsluitend samen met gespecialiseerde verzekeringstussenpersonen.

Vraag meer informatie

Maak kennis met onze gespecialiseerde verzekeringsoplossingen:

Elk risico waar onze doelgroep mee geconfronteerd kan worden, beschermen we optimaal met één globaal verzekeringspakket op maat.