Image

Huurder

Geniet als huurder van extra zekerheid


B'COVER voor de huurder

Als huurder dient u een brandverzekering af te sluiten om uw inboedel te beschermen. Voert u verfraaiingswerken uit, dan verzekert u die best mee. U bent als huurder bovendien aansprakelijk voor de schade die u aan anderen - de verhuurder, maar ook derden - toebrengt. We raden u dan ook aan om een verzekering huurdersaansprakelijkheid te onderschrijven.

Huurt u een appartement, vraag dan via B'COVER Home uw tarief aan voor de verzekering van uw inboedel, verfraaiingen en huurdersaansprakelijkheid. Als u een kantoor of handelszaak uitbaat, kunt u via B'COVER Business een tarief aanvragen.

 
 

Vrijstelling vervalt

Door deze individuele verzekering bij dezelfde verzekeraar als die van de blokpolis af te sluiten, bent u zeker van een snelle schaderegeling. Bovendien vervalt de vrijstelling als uw schade samenvalt met schade aan het gebouw. Bijvoorbeeld: een breuk in een waterleiding beschadigt uw inboedel.

 
Image

Vraag meteen een tarief aan!

B'COVER is als onafhankelijke master broker gespecialiseerd in het verzekeren van kantoor- en appartementsgebouwen in mede-eigendom. Voor de verdeling van onze verzekeringspolissen werken wij uitsluitend samen met gespecialiseerde verzekeringstussenpersonen.

Vraag meer informatie

Maak kennis met onze gespecialiseerde verzekeringsoplossingen:

Elk risico waar onze doelgroep mee geconfronteerd kan worden, beschermen we optimaal met één globaal verzekeringspakket op maat.