B'COVER Business

Ondernemen in
alle gemoedsrust

De polis B'COVER Business is de perfecte keuze voor de eigenaar of huurder van een handelspand gelegen in een gebouw dat verzekerd is bij B'COVER. Dankzij deze unieke verzekering kan u genieten van de meest uitgebreide dekkingen van de markt.

 

 

B'Property

brandverzekering

De meest complete brandpolis op de markt

De brandverzekering B'Property is dé oplossing voor het verzekeren van:

  • verfraaiingen in uw handelszaak of kantoor (als mede-eigenaar zijn uw verfraaiingen onbeperkt meeverzekerd in de blokpolis*!)
  • de inhoud van uw handelszaak of kantoor
  • uw huurdersaansprakelijkheid (indien u huurder bent)
*indien het verzekerd kapitaal van het gebouw waar het kantoor- of handelspand deel van uitmaakt, bepaald werd op basis van een taxatie.

B'Property biedt een waaier aan extra waarborgen:

  • gratis verzekering van de privéverfraaiingen voor elke mede-eigenaar die een handelszaak uitbaat*
  • een brandpolis met nooit geziene Alle Risico-dekkingen
  • gratis verhaalafstanden
  • afschaffing van de vrijstelling bij schade aan het gebouw of de verfraaiingen
  • versnelde schaderegeling door een vereenvoudigde procedure
*indien het verzekerd kapitaal van het gebouw waar het kantoor- of handelspand deel van uitmaakt, bepaald werd op basis van een taxatie.
 

Uw voordelen:


Aantrekkelijk
tarief

U geniet van een zeer aantrekkelijke premievoet. Bovendien krijgt u belangrijke kortingen voor uw tarief diefstal indien u extra beveiligingsmaatregelen genomen heeft.

Nooit geziene
ruime waarborgen

De verzekering B'Property combineert de ruimste waarborgen uit de algemene voorwaarden ‘Athora Brand Handel‘ en de voorwaarden ‘Alle risico’s behalve’ met de op maat uitgewerkte ‘Bijzondere voorwaarden B'Property Business’.


Snelle
schaderegelingen

Door alles onder te brengen bij de syndicus die uw gebouw beheert, bij één verzekeraar en bij één verzekeringstussenpersoon is er bij schade ook slechts één dossier, één expert … Hierdoor is een uiterst snelle en performante schaderegeling gegarandeerd.