Verzekeringsmakelaar

B'cover is als onafhankelijke master broker gespecialiseerd in het verzekeren van kantoor- en appartementsgebouwen in mede-eigendom. Voor de verdeling van onze verzekeringspolissen werken wij uitsluitend samen met gespecialiseerde verzekeringstussenpersonen.

Vraag een B'Cover login aan

B'COVER voor de verzekeringsmakelaar

Taxatie van de gebouwen

Statuten van appartementsgebouwen verplichten om gebouwen te verzekeren in nieuwwaarde. Dit betekent dat de verzekerde waarde van het gebouw moet overeenstemmen met de kostprijs voor de wederopbouw in nieuwe staat, inclusief het ereloon van de architecten en studiediensten.

Volgens art. A4 van de algemene voorwaarden Woning Premium moeten de verzekerde bedragen onder de verantwoordelijkheid van de verzekeringsnemer worden vastgelegd.

 
 

B'cover biedt u de mogelijkheid
om de verzekerde waarde gratis te laten bepalen:

Gebouwen met een verzekerde waarde tot maximum € 7.500.000 (ABEX 695):

  • Een producent met een taxatievolmacht kan de gebouwen gratis taxeren via onderstaand taxatierooster. Op basis daarvan verleent de verzekeraar een onbeperkte dekking voor de verzekerde waarde van het gebouw, inclusief een dekking voor de privatieve of gemeenschappelijke verfraaiingen.
  • Indien de verzekeringsnemer (Vereniging van Mede-eigenaars) of zijn vertegenwoordiger (syndicus) een officieel taxatierapport wenst, dan is B'cover bereid om voor eigen rekening een externe taxatiefirma in te schakelen. B'cover keert 50% van de betaalde ereloonnota uit.

Gebouwen met een verzekerde waarde van meer dan € 7.500.000 (ABEX 695):

  • Externe taxatie door en volledig voor rekening van B'cover.
 
 
Verzekeringsmakelaar

Vraag een persoonlijke log-in aan.

Vraag uw persoonlijke log-in aan om rechtstreeks met ons samen te werken. Wij bieden u een volledige online service waar u een offerte en/of polis kan aanvragen voor elk project.

Vraag een B'Cover login aan