bcover Home, de beste condities voor de brandverzekering van uw inhoud.

Als mede-eigenaar maakt u deel uit van een Vereniging van Mede-Eigenaars (VME). Iedere VME dient volgens de statuten van het gebouw een blokpolis af te sluiten. Een blokpolis is een brandverzekering voor een appartementsgebouw waarbij alle appartementen gezamenlijk verzekerd worden.

Deze brandverzekering komt tussen in geval van schade door  brand, bliksem, ontploffing, inwerking van elektriciteit, storm en hagel, waterschade, glasbreuk,…  De syndicus sluit in naam van de VME de blokpolis af.

Opgelet: uw inhoud is niet verzekerd in de blokpolis!

Wanneer uw appartementsgebouw verzekerd is bij bcover, bieden wij u als mede-eigenaar de mogelijkheid om een brandpolis af te sluiten voor de verzekering van uw inhoud. Wij garanderen u de ruimste waarborgen van de markt  met onze unieke verzekering op basis van een formule Alle Risico’s Behalve!  Indien het verzekerd kapitaal van de blokpolis bepaald werd op basis van een taxatie, geniet u bovendien van een gratis dekking voor uw verfraaiingen (inbouwkasten, designkeuken, parketvloeren, …) tot € 1.000/m².

Indien u dit wenst, kan u uw polis inhoud  ook uitbreiden met een diefstalverzekering.

Voordelen bcover Home:

  • schrapping van de vrijstelling wanneer uw schade samenvalt met schade aan het gebouw,
  • snelle en éénvoudige schadeafhandeling,
  • de ruimste waarborgen van de markt aan uiterst voordelige tarieven!

Bereken hier uw tarief.

Deel dit bericht via